Dj Lucian & Geo lansează împreună cu Next Route “Someday”, o melodie de dragoste care te va cuceri

0

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin în forță și lansează împreună cu Next Route (Teodor Dorinel Beznea), o melodie de dragoste care te va cuceri de la prima ascultare, care se numește “Someday”. Lansată împreună cu labelul Norvis Music, noua piesă are un sound contemporan și o emoție autentică, transmite un vibe pozitiv, este pansament pentru suflet și minte, iar prin intermediul ei, cei trei artiști ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim pentru că iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui să ne bucurăm cu toții.
“Someday” va avea lansarea oficială la radio în țări precum Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Bulgaria și Serbia, fiind cunoscut faptul că cei doi artiști și producători români sunt foarte apreciați de dj-ii și producătorii din afară, unde piesele lor se bucură de un feedback pozitiv. După ce au lansat luna trecută remixul oficial al piesei Faydee&Avneesha-AAJA, produs împreună cu Sean Norvis și care se bucură deja de un mare succes în India, Vietnam și Dubai, Dj Lucian & Geo vor participa în luna august la cel mai tare festival EDM organizat de un radio internațional, alături de celebrii Martin Garrix, legenda muzicii trance, Paul Van Dyk, Timmy Trumpet, BEAUZ sau Robin Schulz. Dj Lucian & Geo pregătesc piese și remixuri noi, dar și colaborări de excepție în premieră pentru România.
Next Route (Teodor Dorinel Beznea) este un tânăr încrezător și talentat din Sascut, județul Bacău, cu o experiență de peste 5 ani în muzică, care e gata să cucerească piața muzicală din România, dar și cea internațională. Acesta a produs și a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică și este celebru deja pe rețelele de socializare, iar melodiile lui au generat peste 20.8 milioane de vizualizări în total pe YouTube, TikTok și din Reels pe Instagram și Facebook. Piesele lui sunt folosite și de către naționala de fotbal a Indiei, în clipurile lor de prezentare de pe rețelele de socializare. Pentru viitor, Next Route pregătește multe piese surpriză.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here