TaiK lansează videoclipul piesei „Lasă-mă”, în colaborare cu Thalida

0

TaiK lansează videoclipul piesei „Lasă-mă”, în colaborare cu Thalida. Piesa face parte de pe albumul „Dau Palme”, albumul de debut al artistului. „Lasă-mă” este produsa chiar de Taik în studioul OMG Production, iar videoclipul este regizat de Marco Barbu.
“”Lasă-mă” este o piesă cu mesaj la care am lucrat mult timp, iar când am finalizat-o mi-am dat seama că am nevoie de o voce feminină pe refren. Astfel, a intrat în scenă Thalida, cu care m-am înțeles de minune și care s-a potrivit „mănușă”. Videoclipul a fost filmat într-un apartament din București, filmările nefiind lipsite de peripeții. Apartamentul se afla la etajul 5, iar liftul nu funcționa, așa ca a trebuit să urcăm și să coborâm de multe ori ca să aducem aparatura și recuzita. Sper ca susținătorii mei să se regăsească în piesă și să o aprecieze”, a declarat TaiK.
„Este o piesa “reală”, în sensul că ilustrează perfect relațiile de cuplu din prezent. Ea o ,”neatentă” pusă pe scandal și el un boem. Este o piesă de vară, ușor ironică și cu o tentă de amuzament. Ne-am distrat foarte tare la filmări. Colaborarea a fost cumva neașteptată, inițial nu era vorba de un duet, însă la prima audiție, parcă am vizualizat toate secvențele din clip. Eu am venit cu propunerea și Cătălin (TaiK) a fost foarte încântat de idee. Cumva părea scrisă și pentru mine, deși nu am fost acolo când s-a făcut schița piesei. „Lasă-mă”, în traducere ar fi “pleacă, dar întoarce-te”, pentru că scoate la iveală micile neînțelegeri din cuplu, dar fără iz de dramă”, a adăugat Thalida.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here